ANKARA / ETİMESGUT - Hasan-Şükran Saruhan Anaokulu

Hasan-Şükran Saruhan Anaokulu

Adres
HASAN ŞÜKRAN SARUHAN ANAOKULU ATAKENT MAH. 804 CAD. B BLOK NO 9 ETİMESGUT / ANKARA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları ile Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini en iyi şekilde sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen Anaokulları arasında örnek ve öncü bir okul olmayı hedefliyoruz.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız. Kendisine ve ülkesine karşı sorumlu, vatanını, milletini, bayrağını ve devletini seven, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, saygılı, ölçülü, ahlaklı, terbiyeli, dürüst çocuklar yetiştirmek.
09.00-14.00
Merkezi Isıtma - Doğalgaz
Ulaşım
Okul girişleri önü ve arkasında Otobüs Duraklarıve Dolmuş okul yol hattındadır. Araç ile ulaşım mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Hasan-Şükran Saruhan Anaokulu, Atakent Mah.804.Cdde No:9 Etimesgut/Ankara, Etimesgut, Türkiye
İL MERKEZİ 26 Km. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 6,5 Km